Nov 092022
 

Igår drog jag vidare över Ölandsbron in på underbara Öland. Tyvärr var vädret bara grått men inget regn under hela dagen. Värmen med +12C gjorde resan trevlig över bron och vidare söderut till fin ställplats vid havet i Grönhögen några km före Ottenby. Fick en skön natt vid en elstolpe med utsikt över havet i gråvädret. Vaknade i morse av att solen sken in i husbilen en kort stund innan en halvtimmes ösregn drog in från havet. Tog sedan en liten tur med husbilen innan jag åkte tillbaka till ställplatsen strax innan kvällen. Under eftermiddagen klarnade det sakta upp och kvällens solnedgång i Kalmarsund, Östersjön, var verkligen njutbar 🙂

Solnedgång i havet

Canon EOS 5D Mark IV (16mm, f/8, 1/40 sec, ISO100)
Solnedgång i havetTop of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...