Jul 022023
 

En bild från Sikhlälma hamn. Mitt sista stopp på min husbilstripp runt om i Södra Norrland med början i Fjällnäs.Från Fjällnäs fortsatte resan sedan via Gäddede och Stekenjokk till Storuman. Det blev en natt i Gäddede och en natt i Storuman hos ett par husbilsvänner. Drog senan vidare via Vormforsen, en natt, till lilla fina Renöhamn utanför Piteå där jag stannade ett par nätter med många cykelturer på dagarna innan jag förtsatte till Rovören vid havet utanför Umeå ett par nätter med dagliga cykelturer. Trippens längsta dagsetapp blev sedan från Umeå ner till Axmar brygga för två nätter till innan två nätter vid Sikhjälma hamn. En trevlig resa i myggfritt sommarväder och massor med sköna cykelturer vid varje stopp.

Sommaridyllen Sikhjälma hamn

Canon EOS M3 (15mm, f/5, 1/1250 sec, ISO100)
Sommaridyllen Sikhjälma hamnTop of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...