May 042023
 
Öländsk vårmorgon

Canon EOS 7D Mark II (400mm, f/8, 1/125 sec, ISO100)
Öländsk vårmorgon

Efter att inväntat påsken med hopp om bättre väder hemmavid så gav jag upp och drog söderut med husbilen på annandag påsk för för att hitta våren med mer sol och värme. Första stoppet blev vid Sikhjälma fiskehamn några nätter. Fortsatte därefter till Hjälstaviken en natt och sen vidare till Öland för att åter igen komma undan fortsatt ruskväder. Det blev en fin vecka på södra Öland innan jag drog vidare för en dryg vecka mellan Vänern och Vättern med besök vid Hornborgasjön, i Arnäs vid Vänern  samt Forsvik och Karlsborg vid Vättern. Nästan tre veckor i fint men lite blåsigt väder blev det innan jag vände hem till den annalkande våren hemmavid.

Ladda hem, skriv ev ut, och läs mer i pdf-utgåvan
April 2023 – PDF Edition

Med önskan om en trevlig läsning! /Leif Bength

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...