Jan 152022
 

Jag var ute i natten i går för att fotografera i månens sken utan att få till nåt speciellt bra. Testade en gång vid kyrkan innan jag fortsatte upp mot Åik/Hykieberg och tog några bilder med olika exponeringar för att slå ihop till en HDR-bild i datorn. Väl hemma kom larmet om norrsken. Gick ut och kollade och visst fanns det lite aningar om lite grönt i nattskyn men struntade i det då vi i tid ligger mitt mellan två norrskenstoppar, som varierar i elvaårsintervaller. Framkallade bilderna från Åik och såg att det fanns lite grönt att jobba med så jag gjorde en “norrskensframkallning” av en HDR-bild. Kameran ser mer… 🙂

Norrsken över Åik 22.25

Canon EOS 5D Mark IV (16mm, f/4, 1 sec, ISO3200)
Norrsken över Åik 22.25Top of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...