Jan 312022
 

Innan covid slog till var vi ett gäng som reste ut till trevliga städer i Europa. I början av april 2010 blev det ett besök i Skottland under några trevliga dagar. Vår huvudort under den resan var Oban på Skottlands västkust. En mycket trevlig liten stad med eget wiskeydestilleri och en massa trevliga ölpubar att besöka under kvällarna för en “Kilt lifter” eller “Skelpt lug”, bryggt av Oban Bay Brewery. Oban Bay heter även den trevliga fiskehamnen och på pubarna satt det ofta sjöman att prata med även om deras tungomål ofta var helt obegripligt.

Vid bardisken

Canon EOS 5D Mark II (105mm, f/4.5, 1/15 sec, ISO3200)
Vid bardisken

Kilt lifter - Skelpt lug

Canon EOS 5D Mark II (105mm, f/4.5, 1/15 sec, ISO3200)
Kilt lifter – Skelpt lugTop of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...