Sep 212021
 

Efter några dagar med regn och jämngråa skyar hittade jag äntligen både solsken och blå himmel. Lämnade Flatruets bistra väder igår och körde genom gråväder med tidvis regn via Ljungdalen och Åsarna till Klövsjö. Inget bättre väder där heller med regn på både kväll och under natten till idag. Vaknade i morse med samma tråkiga gråväder. Kollade upp med väderleksapparna om solen skulle titta fram nånstans och fann några möjliga molnluckor västerut. Packade ihop och körde över Vemdalsskalet mot Hede där jag äntligen hittade solen. Drog vidare ända till norska gränsen där jag vände tillbaka mot Fjällnäs ett par km tills jag hittade en fin nattplats bland fjällen.

Blå himmel och höstfärger

Canon EOS 5D Mark IV (185mm, f/16, 1/200 sec, ISO100)
Blå himmel och höstfärgerTop of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...