Sep 132022
 

Vaknade tidigt i går på morgonen för en sväng till Leksand och tillbaka hem innan jag siktade in mig på en tripp till Norge och mina husbilsvänner Lillis och Håkan vid Hjerkinn uppe på Dovrefjäll ca 40 mil från Mora. På vägen upp stannade jag till för lite shopping i Idre. Fick då också besked om att dom flyttat från Hjerkinn till Dörålsdalen i östra delen av Rondane ett par mil väster om Folldal. Fortsatte färden till mötet via Femunden, Tolga, Tynset och Folldal tills jag hittade dom på fjället på jägarparkeringen intill Dørålstjørnin. En solig dag i Dalarna gick under 40-milaresan sakta över till mer gråväder och lätt duggregn i Folldal. Väl uppe på fjället tilltog även blåsten och regnet som höll i hela natten. Just nu på morgonen skapligt vindstilla och lite lätt regn.

Dørålstjørnin, Folldal, Norge

Canon EOS 5D Mark IV (28mm, f/6.3, 1/40 sec, ISO800)
Dørålstjørnin, Folldal, NorgeTop of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...