Jun 252020
 

Igår morse vid tre-tiden tröttnade jag på värmeböljan och drog upp till Härjedalsfjällen och Flatruet med husbilen för lite svalka. Konstigt ställe kan tyckas då det finns ingen skugga men det blåser oftast en skön vind som ger härlig svalka. En husbil är väl heller inte optimalt men den fungerar bra då det enkelt går att stänga ut det direkta solskenet. Just nu är det 26 grader med svalkande vind på skuggsidan och lika inne med ett skönt svalkande korsdrag. I solen är  naturligtvis mycket varmare. Minst 35+ skulle jag tro. Nätterna är också svalt sköna för god sömn 🙂 I Mittån och i bäckarna på Flatruet forsar vårfloden fram och på Helags ligger det en hel del snö kvar…

Helags från Flatruet

Canon EOS 7D Mark II (140mm, f/6.3, 1/2000 sec, ISO400)
Helags från Flatruet

Helags från Flatruet (alt framkallning)

Canon EOS 7D Mark II (140mm, f/6.3, 1/2000 sec, ISO400)
Helags från Flatruet (alt framkallning)Top of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...