Sep 202018
 

Ett par bilder och en liten rapport från årets hösttripp.  Åkte för en vecka sen via Femunden till Stugudalen och Tännäs där det blev en trevlig kväll på Tännäsgården med husbilskompisarna från Torö samt några gamla bekanta tännäsbor. Fortsatte sedan upp genom Jämtland till Valsöbyn och Stekenjokk. Norra Jämtland bjöd tyvärr inte på särskilt vackert väder, mest regn, så de blev bara en natt på Stekenjokk. Drog istället söderut genom ett blåsigt och regnigt Norge till ett lika blåsigt Faltruet efter en natt invid E6an strax norr om Steinkjer. Regnet upphörde, men inte blåsten, söder om Trondheim….

Sjön Riasten söder om Stugudalen, Norge

Canon EOS 5D Mark III (17mm, f/16, 1/60 sec, ISO50)
Sjön Riasten söder om Stugudalen, Norge

Blåstöten, Ånnfjället och Kölen från Flatruet

Canon EOS 5D Mark III (40mm, f/16, 1/30 sec, ISO100)
Blåstöten, Ånnfjället och Kölen från Flatruet

Fortsättning följer…Top of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...