May 302020
 

På väg upp till Geddtjenn igår kväll gick plötsligt en björn över vägen. Tvärnitade och fick fram kameran men björnen försvann in i skogen innan jag han få en bild. Fortsatte sakta vidare och spanade in i skogen men björnen  syntes inte till.  En km längre fram stannade jag vid en vägkälla och tog lite driksvatten. Bestämde mig för att sakta åka tillbaka och kolla och helt plötsligt gick björnen över vägen igen. Tyvärr ingen bild den här gången heller. Fortsatte några hundra meter och vände tillbaka mot Geddtjenn och såg att även björnen hade vänt och var på väg över vägen igen. Tredje gången gillt och jag lyckades få några bilder på lillnallen 🙂 🙂 🙂

Lillnallen

Canon EOS 7D Mark II (400mm, f/5.6, 1/500 sec, ISO640)
Lillnallen

Lillnallen i svartvitt

Canon EOS 7D Mark II (400mm, f/5.6, 1/500 sec, ISO640)
Lillnallen i svartvitt

 Top of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...