Jun 152017
 

När lördag gick över till söndag 11 juni satt vi fortfarande kvar framför elden i bodegan och hade det mysigt i sommarnatten. Kom i säng först halv två. Vaknade strax före fyra av ett underbart sken från en nyuppgången sol. Tog kameran och gick upp mot tjärnen och tog några bilder på dimmorna som steg upp från den dimhöljda vattenytan. Fortsatte sedan upp till gästerna på parkeringen och knackade på. Aningen yrvakna tittade de ut och undrade varför jag var ute gick så tidigt – vi hade ju nyss lagt oss. Här kommer en del av svaret… 🙂

Geddtjenndimmor...

Canon EOS 7D Mark II (100mm, f/5.6, 1/1000 sec, ISO100)
Geddtjenndimmor…

Geddtjenndimmor...

Canon EOS 7D Mark II (214mm, f/5.6, 1/1600 sec, ISO100)

När jag kom tillbaka ner till stugan hade solen redan lyft dimmorna så gästerna på parkeringen gjorde helt rätt som vände på sig och somnade om 🙂

 Top of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield