Apr 062017
 

Igår kväll försökte jag som matros göra myteri på mitt skepp S/S Picardier. Det slutade med att jag blev kölhalad ett par gånger och sedan dumpad i havet med utrustning och allt. Lyckligtvis så slängde några likasinnade ut en liten flotte åt mig. Efter idogt paddlande under natten kom jag fram till en öde ö och lagom till soluppgången hade jag lyckats få upp ett gapskjul till skydd mot väder och vind…

Soluppgång framför gapskjulet, första dagen...

Canon EOS M3 (18mm, f/7.1, 1/400 sec, ISO100)
Soluppgång framför gapskjulet, första dagen…

😉

(Om S/S Picardier se kommentarer nedan)

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

  2 Responses to “Myteri…”

  1.  

    S/S Picardier var ett skepp som förliste 1923. En länk med lite fakta https://www.geocaching.com/geocache/GC1RAA1_s-s-picardier?guid=f0f7dae7-b9a2-440e-b896-1d7109521eff En bild på resterna av skeppet…

  2.  

    Tur att du klarade det hela

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield