Apr 262017
 

Väl tillbaka i Geilo stannade jag till för att tanka och handla lite mat mm gott inför nästa etapp mot Rjukan. Vid utfarten på Rv 40 från Geilo satt varningar för branta vägar över tre fjällplatåer. Vägarna var dock torra och fina så det var inga problem även om jag blev riktigt trött på de branta krokvägarna. Så trött att jag var beredd på att ta en omväg på ca 10 mil till Rjukan för att slippa närmaste vägen, Fv124, över ytterligare en fjällplatå, Immelsfjell, med krokiga och branta vägar. Bet dock i det sura äpplet och satsade på Immelsfjell och tur var väl det för det slog de tre tidigare fjällövergångarna med råge. En mer eller mindre oexploaterad fjällplatå som fick mig att tänka på Stekenjokk.

Immelsfjell...

Canon EOS 5D Mark III (40mm, f/11, 1/125 sec, ISO100)
Immelsfjell…

Immelsfjell...

Canon EOS 5D Mark III (40mm, f/11, 1/200 sec, ISO100)

Immelsfjell...

Canon EOS 5D Mark III (23mm, f/11, 1/400 sec, ISO100)

På väg ner från Immelsfjell...

Canon EOS 5D Mark III (34mm, f/11, 1/125 sec, ISO100)
På väg ner från Immelsfjell…

Rjukan nästa 🙂Top of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...

  One Response to “Immelsfjell…”

  1.  

    Fin b ild, fin plats

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield