Hemma igen…

 Posted by  5th
Apr 072017
 

Närmare bestämt vid Österdalälven, strax söder om Oxberg, efter att ha gjort hela norra Hälsingland under några fina dagar. En skön tripp med varma fina dagar och kring nollan på nätterna. Lite jobb, frilanskontoret hänger alltid med, och lite fotografi, kamerorna hänger naturligtvis också med, fixades även om resan mest handlade om att reka närområdet, södra Norrland och norra Svealand, för kommande fototripper. Man reser faktiskt helt annorlunda och upptäcker helt andra möjligheter med husbil jämfört med personbil… 🙂

Vacker plats vid Dalälven...

Sony E2303 (3.57mm, f/2, 1/40 sec, ISO117)
Vacker plats vid Dalälven…

Hemma igen m.a.o. 🙂

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...

  5 Responses to “Hemma igen…”

  1.  

    Hur går det med dit campingbus projekt?

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield