Apr 232017
 

Om en helt oplanerad tripp då min ena dotter med familj hade lånat husbilen över påsk för ett besök i Hemsedal. På annandag påsk rasade generatorremmen när dom skulle åka hem. Helgdag som det var fanns inga utbytesremmar att hitta i Norge så på tisdag morgon åkte jag till fiatverkstaden i Orsa och köpte en passande originalrem och fortsatte direkt till Hemsedal. Jag var framme strax efter 15.00 och strax efter 16.00 var remmen bytt. Vi bytte även bilar så dotter med familj tog personbilen hem medan jag tog husbilen och tillfället i akt för några sköna semesterdagar i Norges fjällvärd. Jag började med en kvällstur över Hardangervidda till Eidfjord och en skön natts sömn längst inne i Hardangerfjorden. På onsdagsförmiddagen åkte jag tillbaka och passade på att ta några bilder på vidderna…

På Hardangervidda...

Canon EOS 5D Mark III (40mm, f/11, 1/320 sec, ISO100)
På Hardangervidda…

På Hardangervidda...

Canon EOS 7D Mark II (100mm, f/8, 1/125 sec, ISO100)

På Hardangervidda...

Canon EOS 5D Mark III (40mm, f/11, 1/200 sec, ISO100)

Vy mot Haukastöl...

Canon EOS 5D Mark III (17mm, f/11, 1/400 sec, ISO100)
Vy mot Haukastöl…

Vy mot Haukastöl...

Canon EOS 5D Mark III (35mm, f/11, 1/400 sec, ISO100)

Enfer Hardangervidda t.o.r. fortsatte trippen från Geilo med serpentinvägar över fyra andra höga fjällplatåer på väg mot Rjukan 🙂Top of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...

  3 Responses to “Hardangervidda…”

  1.  

    Jaha , där ser man, fina bilder ,med mycket snö

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield