Jan 092017
 

Trettonhelgen tillbringade jag i Gysinge på jakt efter främst uttrar då den gångna veckans kyla ingivit ett hopp om igenfrusen Färnebofjärd med bara forsarna vid broarna öppna. Tyvärr hade inte de lugna vattnen ovan och nedan forsarna frusigt riktigt så uttrarna hade ännu inte trängts ihop kring broarna. En mink och ett par uttrar fastnade ändå på bild. Mer om detta senare för här kommer några bilder från första natten och gryningen morgonen därpå…

Nattljus vid Sevedskvarn...

Canon EOS M3 (15mm, f/3.5, 6 sec, ISO500)
Nattljus vid Sevedskvarn…

Gryningsljus vid Mattön...

Canon EOS M3 (30mm, f/5, 1/60 sec, ISO125)
Gryningsljus vid Mattön…

Gryningsljus över fjärden...

Canon EOS M3 (15mm, f/5, 1/60 sec, ISO500)
Gryningsljus över fjärden…

🙂Top of page - Home

Print Friendly, PDF & Email


Related posts...