Dec 102016
 

Det spåddes regnblandad snö för lördagen i norra Svealand och jag fruktade att det skulle bli ännu en grå helg i hemtrakterna vid Orsasjön. Tog därför huset kring 21.00 igår kväll och drog sex mil norrut till mitt härliga vinterland på 600 möh för att få uppleva riktigt snöfall och vita vidder. Som grädde på moset blev det även en trevlig fredagkväll med några skogsvänner i en koja i närheten 🙂

Pratade idag med några jublande glada snöskoteråkare som berättade att det även kommit ca fem cm snö i Mora och så här såg det ut på vinterlandet strax innan jag vände hemåt igen. Ca 30 cm snö på vidderna 🙂

Vinter på Kölen...

Canon EOS M3 (15mm, f/11, 1/60 sec, ISO200)
Vinter på Kölen…Related posts...

  5 Responses to “Mitt vinterland…”

  1.  

    Hvad er temperaturen der?

  2.  

    Mysigt mitt i skogen

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield