Sep 042016
 

Tre bilder tagna på vägen hem från en liten skogskompisträff vid Rotnan igår kväll. På hemvägen passade jag på följa Rotnan norrut till Mossi för att via Mossiberg hoppa över till Aspvasslan och följa Aspdalen söderut tillbaka till Rotnan. Man hittar många intressanta platser längs den slingan. Rotensugnet, Lekattsugnet, Mossi, Mossiberg, Kolmark och Navarnäs är bara några exempel. Jag tog inte många bilder utan åkte mest omkring och njöt av de djupa skogarnas mystik i solnedgången…

Lekattsugnet, Rotnan.

Canon EOS 5D Mark III (102mm, f/29, 1/13 sec, ISO100)
Lekattsugnet, Rotnan.

Mossi vid Mossiberg.

Canon EOS 5D Mark III (120mm, f/2.8, 1/500 sec, ISO100)
Mossi vid Mossiberg.

Tjädertupp i Aspdalen

Canon EOS 7D Mark II (400mm, f/5.6, 1/160 sec, ISO6400)
Tjädertupp i Aspdalen

🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield