Sep 102016
 

Ja, i varje fall om man får tro färgerna på björk och myr vid Geddtjenn. Temperaturer på 15-20oC under varma regntunga skyar håller dock inte med. En bild från dagens lilla utflykt då jag även passade på att installera ett nytt batteri i stugan. Det gamla på 70 Ah får vara reserv till det nya på 100 Ah, som bör räcka längre med alla energikrävande apparater man dras med och som behöver laddas tätt som oftast. Nyinstallerade LED-belysningar bör också minska energiåtgången fast nätterna blir mörkare och längre igen, vilket ju även innebär att solpanelen levererar mindre energi till batteriet…

Gulgrann sensommar...

Canon EOS M3 (0mm, f/0, 1/400 sec, ISO320)
Gulgrann sensommar…

🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

  3 Responses to “Hösten är här…”

  1.  

    Trevligt, en fin tid som väntar

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield