Feb 212016
 
Domherre. Gysinge sista januari...

Canon EOS 7D Mark II (400mm, f/5.6, 1/640 sec, ISO5000)
Domherre. Gysinge sista januari…

När jag tröttnade på patrullerandet över broarna vid Sevedskvarn, i jakt på nåt som inte fanns, tog jag bilen och körde småvägarna ner längs älven. Efter några km kom jag fram till den gamla järnvägsbanken. Fortsatte på den mot Gysinge och efter ett par km kom jag fram till de gamla järnvägsbroarna och där satt denna domherre och njöt i riset. Trevligt tyckte jag. Gick tillbaka till bilen och backade tillbaka två km på den smala järnvägsbanken innan jag kunde vända bilen och åka tillbaka till Sevedskvarn…

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield