Nov 142015
 

IMG_0628bvFruktansvärda saker hände i Paris igår kväll. Den totalitära sammanslutningen IS har som det verkar tagit på sig attentaten.

Kanske hög tid att påminna om att IS och SD står väldigt nära varann ideologiskt. Samma totalitäritet i lite olika stadier bara.

SDs totalitära retorik framgår också tydligt mellan raderna. När man lyssnar och läser så hör och ser man direkt att retoriken är en copycat av det Tyska Nationalsocialistiska partiet som härjade i Tyskland från ca 1920 till 1945.

Det slutade som bekant med drygt 60 miljoner döda, 15 miljoner militärer och 45 miljoner civila. Hoppas ingen glömt detta!

De totalitära ideologier som Nationalsocialistiska partiet i Tyskland, IS och SD, m.fl. inom både ultrahögern och ultravänstern, företrädde resp företräder kan verkligen ställa till vilka vansinnigheter som helst i den egna ideologins namn. Notera också att varje gång SDs nationalsocialistiska blå dunster skingras en aning kommer den bruna nationalsocialistiska smutsen fram i öppen dager.

Kanske något att tänka på vid nästa val…

Och SD…
#Inte_i_mitt_namn
Tack!

Var rädda om fred, frihet och människors lika värde!
PEACE FOR PARIS – Jean Jullien

 


Related posts...

  One Response to “Totalitära ideologier…”

  1.  

    Ja visst står SD och IS väldigt nära varann… “Islamofoberna och IS drivs av samma hat” DN idag: http://www.dn.se/kultur-noje/seierstad-islamofoberna-och-is-drivs-av-samma-hat/

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield