Nov 272015
 

Hamnade visst i Biofotos medlemstidning Naturfotografen till sist. Lämnade in bilder och text för ett par artiklar i samband med Biofoto Gävle-Dalas presentationsbidrag till marsnummmer av Naturfotografen. Kom inte med då men det var kanske inte så konstigt. Det ena bidraget var mest flum och konstiga bilder. Det andra handlade om “mitt” Winter Wonderland, vilket ju helt naturligt passar bättre i decembernumret än marsditot. Därav “förseningen” skulle jag tro…

Själv hade jag totalt glömt bort inskicken men idag blev jag tipsad om detta av den trevliga och slängdkäfta fotovännen Stefan “Oscar/Kapten Haddock” Oscarsson/N från “Kungsbodarna”. Trevligt! En anledning för att hämta tråkposten fick jag också 🙂

Naturfotografen - Winter Wonderland...

Sony E2303 (3.57mm, f/2, 1/11 sec, ISO902)
Naturfotografen – Winter Wonderland…

Ladda gärna hem Naturfotografen.
Nr 4 2015 dyker nog upp i länken så småningom…

Mitt Winter Wonderland

En mas sa 🙂

Det var visst 2 år sen bilderna skickades in… Häpp :-))


Related posts...

  35 Responses to “Hoppsan…”

 1.  

  Det är synd att vi Sverige får så lite plats i tidningen. Men det var bra skrivet och fina bilder.

  •  

   Tack Tore 🙂 Vi i Sverige är nog dåliga på att skicka in tror jag. Tidningsredaktionen vill nog ha många passande artiklar att välja bland till varje nummer. Jag skickade in underlaget för två år sen och till aktuellt vinternummer råkade det passa in 🙂

 2.  

  Oj! Tack mäster Ylinen 🙂

 3.  

  Oj! Tack mäster Ylinen 🙂

 4.  

  Bra text och fina bilder, Grattis

 5.  

  Grattis! Och bra med dina vackra bilder fortsätt så.Kram

 6.  

  Spännande, har inte hunnit läst ännu.

 7.  
 8.  

  Bravo!

 9.  

  Men så skoj! Älskar ditt winter wonderland!

 10.  

  Tack Mr Muurikka 🙂

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield