Oct 252015
 

Idag har jag tillbringat hela dagen i ett hjorthägn tillsammans med min dotter Anna, hennes sambo Johan, hans pappa Peter, mitt ex Lila och hägnägaren Nisse. Inte för att fotografera utan för att hjälpa Nisse flytta stängslet runt hägnet för att ge plats åt en tomt åt Johan och Anna. En hel del pyssel så hela dagen gick åt att plocka ner drygt 100 m stängsel och flytta stolpar och nät. Mesta tiden gick åt att plocka ner stolparna och nätet. Fick ändå några minuter med kameran och kronhjortarna, men bara på långt håll. De var inte speciellt sugna på att komma närmare heller trots Nisses lockrop. De var nog mest intresserade av varandra för stunden, naturligtvis. Några bilder blev det ändå…

Bocken med två hindar.

Canon EOS 7D Mark II (400mm, f/5.6, 1/1250 sec, ISO400)
Bocken med två hindar.

Lustfylld.

Canon EOS 7D Mark II (400mm, f/5.6, 1/640 sec, ISO400)
Lustfylld.

Nähä...

Canon EOS 7D Mark II (400mm, f/5.6, 1/640 sec, ISO400)
Nähä…

Längtan...

Canon EOS 7D Mark II (400mm, f/5.6, 1/640 sec, ISO400)
Längtan…

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

  One Response to “Brunsttider…”

  1.  

    E du taggad

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield