Jul 102015
 

IMG_0628bvNu när pensionsåldern börjar närma sej känns det ju inte speciellt inspirerande att jobba vidare inom sitt yrke. Bättre att låta någon yngre ta den platsen istället för att själv hänga kvar i den karriären med en fulltecknad agenda att fåfängt bläddra i på diverse yrkessociala möten.

Lyckligtvis så har jag inte varit speciellt karriärdriven utan hellre stannat hemmavid och sett till att ha ett eget liv utanför yrkesfällan.

Det är nog livet utanför yrket som det börjar dags att rulla igång nästa “karriär” på. Marknadsknalle inom foto kanske för att med husbil, kameror och datautrustning printa sej från marknad till marknad eller diverse andra spektakel runt om i Norden. All nödvändig logistik utom husbil har jag ju och att hoppa från egen villa till en egen husbil med lite härligt luffarliv känns ju som en till fin möjlighet att kanske snappa och spinna vidare på 🙂

Men men, den som lever får se… 😉


Related posts...

  8 Responses to “Knalle nästa karriär…”

 1.  

  Lite banjomusik till skulle däremot vara riktigt trevligt och kännas väldigt hemtamt…di didi ding ding ding 😉

 2.  
 3.  

  Sjunger hellre fula visor akapella 😉

 4.  

  Joo 🙂

 5.  

  Lycka till, låter helt underbart.

 6.  

  Tack o tack! Riktigt fantastiskt 🙂

 7.  

  Låter fantastiskt!

 8.  

  Lycka till

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield