Jul 102015
 

Under veckan har jag färgkalibrerat min storformatsskrivare med valt fotopapper, halvblankt satinpapper, så att utskrifterna stämmer med mina färgkalibrerade skärmar. Har under veckan dessutom skrivit ut två “våder” med utställningsbilder för kommande utställningar.

Idag har jag även färgkalibrerat mina två A4- och A3-skrivare med valt fotopapper, också halvblankt satinpapper, så att de också stämmer med mina skärmar. Det känns tryggt att veta att de jag redigerar fram i rå-konverteraren på datorns skärmar återges lika bra som på skärmarna vid utskrifter på alla mina tre skrivare 🙂

Kalibreringsutrustning med dito kartor, A4- och A3-provutskrifter samt utställningsrullar :-)

Canon PowerShot S110 (5.2mm, f/2.2, 1/160 sec, ISO80)
Kalibreringsutrustning med dito kartor, A4- och A3-provutskrifter samt utställningsrullar 🙂

Nu är det bara lite trevligt semesterväder som fattas resten av juli. Ingen tropisk hetta, tack!

En mas sa 🙂


Related posts...

  5 Responses to “Kalibrerat, printat och klart…”

  1.  

    Och vad är det för något. För en som inte vet bättre

  2.  

    Tore! Köp en Color Munki Photo så blir det alltid bra, även från labben 🙂

  3.  

    En annan får förlita sig på fotolabben och i bland så blir det bra.

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield