Feb 212015
 
Vargen. Kanonvägen 18 jan 2013 Våmhus. 28C

Canon EOS 7D (400mm, f/9, 1/320 sec, ISO2500)
Vargen. Kanonvägen 18 jan 2013 Våmhus. -28C

Mitt andra vargmöte skedde i gryningen då jag var på väg till ett jobb i Älvdalen. Jag såg två skepnader på en stickväg och av ren nyfikenhet så stannade jag och backade tillbaka för att se om det var vargar. Jo visst var det men den ena hann försvinna bakom kröken innan jag fick fart på kameran.

Mitt första vargmöte skedde under vintern ett par år tidigare mellan Tännäs och Funäsdalen då jag var på väg till ett jobb i Fjällnäs. Det var två vargar som passerade över en stor myr under ett par minuter. Hade inte systemkameran med mej så jag fick nöja mej med att stå vid dikeskanten och se på när dom i lugnt tempo “joggade” över myren. När jag sedan satte mej i bilen igen så kände jag något tungt i jackfickan. Jo, där låg kompaktkameran med “superzoom” :-/

Färgbilder i detta inlägg: Varg på skoga

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield