Feb 252015
 

IMG_0628bv…säger dagens skidkung Johan Olsson i en intervju, under uppladdningen inför tävlingssäsongen, med Johan Esk, DN.

Måste säga att jag beundrar Johan Olssons inställning. För de flesta handlar tävling om att besegra konkurrenter. För Johan handlar det om att besegra sej själv. Gör han de så vet han att han är svårslagen. Så enkelt och genialt!

http://www.dn.se/sport/kung-johan-kan-inte-morka-langre-han-besegrar-alla/

Mycket intressant och läsvärt!

  2 Responses to “– Det handlar lik förbannat om att besegra sig själv…”

  1.  

    Johan Esks slutkläm till alla sedade som startade i slutet av startfältet om ca 70 tävlande: “Och till de som tror att startnumret avgjorde tävlingen. Det gick rätt bra för Maurice Manificat. Han startade som 63:a men blev ändå tvåa.” Vad sysslade de övriga i det toppsedade fältet med tro?…

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield