Jan 012015
 

2014 var ett händelserikt år med mycket fotograferande, som vanligt, samt en hel del pyssel med hemsidan. Fotografiskt så har jag mest hållit till på hemmaplan men även gjort några avstickare lite längre bort. Bl.a. ett par resor till Norge, ett par fjällresor, fototräffar i Gysinge, Korså bruk, Hofors, björngömsle i Hälsingland, Njupeskär, Vårgårda utan kamera men med nytt köp, fotomässa i Stockholm, en spontan träff vid Geddtjenn, som jag själv bjöd in till, samt några fler hastigt påkomna utflykter åt diverse håll. Det mesta som hänt är i Biofotos regi och anda. Hemsidan har försetts med diverse pluggar, som t.ex. en PDF-plugg, en butiksplugg och ett par facebookpluggar med autopostningar mm, för att få den mer funktionell och mer mångsidig både för besökare och för mej rent hanteringsmässigt.

Den här årskrönikan, som innehåller tolv höjdpunkter i form av ett blogginlägg för varje månad samt alla tolv månaders utvalda bild under året, speglar en liten men förhoppningsvis en representativ del min fotografi under året som gått. Klicka på bilden och ladda hem årskrönikan i PDF-format och läs mer i lugn och ro 🙂

...

Canon EOS 5D Mark III (21mm, f/11, 1/30 sec, ISO400)

Känner mej nöjd med min egen utveckling inom fotografin. De går framåt men sakta och helt efter mina tankar, som ju inte är speciellt brådskande eller upphängda kring någon allmän opinion. Känner mej också nöjd med hemsidan även om den står i ständig utveckling.

Det viktigaste av allt är ändå DU som besöker hemsidan, tycker till och lämnar nåt spår på de jag visar upp, här eller på någon av de sajter jag länkar ut till – Pinterest, Flickr, Twitter, Google+, Facebook och ibland Biofoto.se.

Stort TACK för 2014 och Hjärtligt Välkommen hela 2015!
Leif Bength

I’ll kill that cat!.. 😉


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield