Nov 262014
 

I går eftermiddag/kväll var jag på ett biofotomöte i Hofors. Inte för att jag ville utan mer för att jag var tvungen då jag lämnade över en påse utställningsgrejor till Ylle då vi lämnade fotomässan på söndag kväll. I den påsen låg tyvärr min padda, som jag ju brukar frekvent i mitt arbete. Nu spelade det inte så stor roll då det inte blev något jobb utfört under måndagen och under tisdag eftermiddag, då jag passade på att åka ner till Hofors och hämta paddan. Men det var en trevlig fototräff! 🙂

Åkte ner rätt så tidigt på eftermiddagen för att förhoppningsvis hinna ner till sjön Edsken och till sjön Hyn vid Korså innan solnedgången. Ett besök vid Edsken var dock det enda jag hann med innan mörkret så här kommer några bilder från Ed-sken eller Edsken, som ju egentligen skall uttalas Ed-sken enligt vanligtvis välunderrättade källor…

Och visst sken det över “Eden” från de sista solstrålarna i väster…

...

Canon EOS 7D Mark II (17mm, f/4, 1/50 sec, ISO100)

...

Canon EOS 7D Mark II (35mm, f/4, 1/60 sec, ISO100)

...

Canon EOS 7D Mark II (17mm, f/9, 1/30 sec, ISO5000)

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

  9 Responses to “I Edens sken…”

 1.  

  Så vackert ! Men måste vara ännu vackrare i verkligheten ….

 2.  

  Edsken alltid rätt

 3.  

  Vackert !

 4.  

  Joo Ylle 🙂 Tack Ing-Marie 🙂

 5.  

  Snyggt,härligt ljus

 6.  

  Tack Börje 🙂

 7.  

  Vackert!!!

 8.  

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield