Oct 102014
 
En i rampljuset...

Canon EOS 7D (75mm, f/7.1, 1/800 sec, ISO800)
En i rampljuset…

Bilden är från  årets höstträff vid Fulufjället och Njupeskär i slutet av september. En fotointensiv och trevlig träff som slutade med ca 300 sparade bilder varav drygt hälften på lavskrikor i olika poser, de flesta flygande. Av alla övriga rena höstmotiv blev det inte många fångade i kameran. Mest forsande vatten och fallet, naturligtvis, samt några mingelbilder. Konstigt en så vacker höst men jag hade nog mentalt klarat av höstfärgerna redan vid Geddtjenn helgerna innan…

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

  5 Responses to “Två lavskrikor…”

 1.  

  Tack Ing-Marie 🙂

 2.  

  Härligt !

 3.  

  Tack Monica och Anders 🙂

 4.  

  Mycket fin!

 5.  

  Snyggt!

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield