Oct 142014
 

Att fotografera lavskrikor när man är på fototräff vid Fulufjället och Njupeskär är en trevlig sysselsättning. Speciellt när man umgås med en massa trevliga kompisar runt en arrangerad matplats där skrikorna får äta och lagra allt vad dom förmår under ett par timmar. Tyvärr så blir väl fotograferingen lite enahanda då det mest handlar om lavskrikor som landar. Bilder blir det i massor och när kameran inte går för fullt kan man koppla av och t.o.m. gå igenom bilder i kameran där man sitter i mossan och mår bra och har kul ändå. Några bilder från ett par fotosessioner i höstriset…

---

Canon EOS 7D (100mm, f/6.3, 1/800 sec, ISO800)

---

Canon EOS 7D (200mm, f/6.3, 1/800 sec, ISO800)

---

Canon EOS 7D (116mm, f/5.6, 1/800 sec, ISO800)

---

Canon EOS 7D (100mm, f/5, 1/800 sec, ISO800)

---

Canon EOS 5D Mark III (400mm, f/6.3, 1/400 sec, ISO320)

Men nu får det räcka med dessa vackra, mjukt färggranna och trevliga skrikor, som inte alls är skrikiga utan mest mysiga i deras lågmälda “pladder” där de sitter i sina gamla barrskogar och pratar med varandra.

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

  5 Responses to “Fem lavskrikor…”

 1.  

  Häpp! Vilket klipp… 😉

 2.  

  Tack Ing-Marie och alla upptummare

 3.  

  Tack Göran! Jo visst är den de!.. 🙂

 4.  

  Lavskrikan . Är en Härlig Fågel . Ju . Leif Bength . En Skogens Fågel. Rejält . O:) (y) .

 5.  

  Mysiga är dom !

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield