Jul 012014
 

Helgen 13-15 juni samlades ett gäng fotografer tillhörande Biofoto hos mej vid Geddtjenn för ett par dagars fotograferande i härligt midsommarväder och även om det var lite friskt i luften så sken solen på oss varje dag och på nätterna lyste fullmånen glatt. En trevlig helg i trevligt sällskap och vi höll mest till kring min stuga med några gemensamma besök vid tjärnen och fäbodvallen Skrocka. I övrigt så strövade vi mest på egen hand längs de två bäckarna som rinner på på varsin sida stugan. Gäddtjärnsbäcken  några meter öster om stugan och Oradtjärnbäcken ett hundratal meter västerut. Träffen avslutades på söndag eftermiddag med en fin lunch på den förnämliga vildmarksrestaurangen Dyverdalen.

Klicka på denna länk, Fototräff vid Geddtjenn, eller bilden för att ladda hem PDF-upplagan.

 

Canon EOS 5D Mark III (100mm, f/2.8, 1/640 sec, ISO100)

Ha en trevlig dag!
Leif Bength

  5 Responses to “Fototräff vid Geddtjenn – PDF Edition”

 1.  

  Garvat gäng

 2.  

  🙂

 3.  

  Åh ….

 4.  

  Dom behåller jag för mig själv 😉

 5.  

  Men var har du dina älvor som dansar över myrarna……

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield