May 252014
 

Tillbringade helgen i min stuga vid Geddtjenn med en liten modernisering av köksinredningen.

I onsdags ringde en av mina närmaste sommarskogsgrannar, bara ca 7 km bort fågelvägen, och undrade om jag ville ha hans köksinredning. Han hade pratat om det i vintras och nu var det dags då han rivit ut den ur sin skogskoja, som han håller på att renovera. Klart de!… svarade jag. Jag kommer med inredning på fredag kväll om du är där, sa han. Javisst! Välkommen!.. sa jag 🙂

Den gamla inredningen...

Den gamla omoderna inredningen…

Den nya moderna inredningen…

Mina grannar, som jag fick inredningen av, har en lite större skogsarbetarkoja som de håller på och renoverar. Den ligger vid Stora Rymdammen och innehåller två lägenheter eftersom det vistades mer skogsarbetare/flottare där under längre tid än vid min lite enklare skogsarbetarkoja vid Lilla Geddtjenndammen. Grannens stuga har renoverats i början av 1950-talet och min har byggts ny vid samma tid. Därav det liknande stuket på inredning mm.

Skogsarbetarkojan vid Stora Rymdammen

Min stuga och grannens har mycken gemensam historia att dela på. Dessutom ligger båda mitt i ingenting s.a.s. 🙂

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

  5 Responses to “Köksmode på skoga…”

 1.  

  Jo, eftersom kvinnsen är så petiga så gäller det att finslipa detaljerna 😉 Fick t.o.m. bodegan sommarinvigd av ett halvdussin trevliga skogsluffare fredag kväll/natt 🙂

 2.  

  har du städat för brudarna som kommer den 13 juni…så där fint brukar det aldrig vara när gubbarna kommer

 3.  

  Tackar! 🙂

 4.  

  Välkommen när det passar 🙂

 5.  

  Längtar!

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield