Apr 092014
 

Här kommer några fler bilder från sista helgen i mars då jag var upp till Geddtjenn för att njuta av vackra solskensdagar och kolsvarta nätter. Nätter utan månljus och med bara stjärnor för en gångs skull. Tyvärr så var nätterna inte alldeles knallklara utan det låg ett tunt dis som skymde stjärnhimlen.

Klart, är det bara -10C mitt i natten så blir det nog så. Hade nog mer sett fram mot -30 för att få fram de tusentals vackra stjärnornas glitter i natten. Lugnt och fin med strålande solsken var det i.v.f. dagarna i ända 🙂

Lilla Geddtjenn...

Canon EOS 7D (24mm, f/8, 1/800 sec, ISO100)
Lilla Geddtjenn…

Stora Geddtjenn och min båt, som behövde lite tillsyn...

Canon EOS 7D (27mm, f/14, 1/100 sec, ISO100)
Stora Geddtjenn och min båt, som behövde lite tillsyn…

På Anjosvardens topp med utsikt mot öster och orsabergen...

Canon EOS 7D (27mm, f/16, 1/100 sec, ISO100)
På Anjosvardens topp med utsikt mot öster och orsabergen…

Mitt på ljusa dagen på Anjosmyren...

Canon EOS 7D (24mm, f/14, 1/800 sec, ISO100)
Mitt på ljusa dagen på Anjosmyren…

Mitt i mörka natten vid min stuga...

Canon EOS 5D Mark III (17mm, f/10, 20 sec, ISO3200)
Mitt i mörka natten vid min stuga…

Det fina med vårvintrarnas skare är att man lätt går obehindrat vart som helst om man vill komma bort från skoterlederna ibland.

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield