Feb 142014
 

Söndagen vi broarna i Gysinge blev mer social gemenskap än fotografisk kreativitet då jag fick sällskap av två hoforskillar och ännu en tierptjej. Det blev mest mingel och korvgrillning i en av slogbodarna vid broarna. Det spelade nu ingen större roll då vädret var sämre än på lördagen så det var rätt så skönt att sitta under tak vid elden och må bra, dricka lite kaffe och käka en eller annan korv ibland, i regnvädret. Kul det också och innan vi åkte hem så fick vi några såna där kreativa ryck så det blev ett par bilder :-))

Här kommer tre bilder från lördagseftermiddagen och två från söndagens lilla kreativa stund 🙂

-

Canon EOS 5D Mark III (235mm, f/36, 6 sec, ISO100)

-

Canon EOS 5D Mark III (400mm, f/36, 5 sec, ISO100)

-

Canon EOS 5D Mark III (115mm, f/32, 4 sec, ISO100)

-

Canon EOS 7D (260mm, f/40, 1.3 sec, ISO100)

-

Canon EOS 7D (260mm, f/40, 2 sec, ISO100)

Det var en trevlig helgutflykt till Gysinge 🙂

Den här helgen kommer jag dock inte komma ut på några längre utflykter då en kund ringde strax efter lunch och ville ha ritningar på måndag morgon. Jaja, så är det ibland men nattens fullmåne är det bara molnen som kan ta ifrån mej 🙂

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

  6 Responses to “Gysinge – Sista svängen…”

 1.  

  Trevligt

 2.  

  Trevliga inlägg ifrån gysinge med mycket fina bilder till !

 3.  

  🙂

 4.  

  Härligt

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield