Jan 122014
 

När jag vaknade i går morse och tittade ut genom fönstret så var det alldeles vitt ute! Jublande glad hoppade jag i ett par skoterstövlar och gick ut. Det var aningen kallt kände jag lite förvånad och snön som kommit var ca 20 cm fjäderlätt nys-snö, så en nysning blåste bort en hel del där jag stod 😉

Gick in och kollade termometern, -11C, åt frukost och klädde på mej varma kläder, fyllde kaffetermosen och tog kameraryggan och gick ut och “blåste” fram bilen. Sedan bar det iväg på den första fotoutflykten sedan 26 december, lycklig över att Kung Bore kommit tillbaka med både ljus och glädje. Efter lite snurrande runt bygden för att se och njuta av härligheten så hamnade jag till sist nere vid Orsasjön vid Våmhus Bad och Camping. Ett fint ställe med fina motiv både sommar och vinter 🙂 Den här gången blev det bl.a. en liten bryggstudie i vitaste vitt 🙂

-

Canon EOS 5D Mark III (52mm, f/7.1, 1/50 sec, ISO100)

-

Canon EOS 5D Mark III (43mm, f/7.1, 1/50 sec, ISO100)

-

Canon EOS 5D Mark III (24mm, f/7.1, 1/50 sec, ISO100)

-

Canon EOS 5D Mark III (30mm, f/4, 1/125 sec, ISO100)

-

Canon EOS 5D Mark III (24mm, f/4, 1/125 sec, ISO100)

Tack Kung Bore! Du lyfte mitt sinne upp till en fin och ljus topp från grå och tråkig botten 🙂

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield