Oct 312013
 

Efter lite plock hit och dit med bilder i datorn och utrensning av ett 20-tal bilder ur albumet Clouds & Sunshine så blev en ny variant klar. Ersatte naturligtvis de 20 utrensade med en bunt nya bilder, ungefär lika många. Clouds & Sunshine innehåller bilder på moln, dimmor, solens upp och nergångar mm i en salig och färggrann blandning. Ta gärna en titt i albumet. Här kommer ett smakprov från i höstas då vi var ett gäng som slog till i Messlingen för en fotohelg… 🙂

Smakprovet…

Soluppgång vid Övre Särvsjön...

Canon EOS 5D Mark III (200mm, f/22, 1.3 sec, ISO50)
Soluppgång vid Övre Särvsjön…

Albumet hittas här… Clouds & Sunshine

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield