Sep 282013
 
I mitten av maj hade jag turen att få sitta en kvart och titta på en björn i det fria.. Exif: 1/125s, f/5.6, ISO3200, 400mm

Canon EOS 7D (400mm, f/5.6, 1/125 sec, ISO3200)
Nyfiken björn

I mitten av maj hade jag turen att få sitta en kvart och titta på en björn i det fria..
Exif: 1/125s, f/5.6, ISO3200, 400mm

Se fler bilder i bloggen Björnen och råbocken…

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

  2 Responses to “May 2011”

 1.  

  vilket spännande möte de måst ha vart ! närmsta björn ja ha vart med åm det var i jämtland tillsammans med svåger min då vi kom på björn spillning som fortfarande var varm å ny tillverkad !
  å strax innan dess så hade svågern min hört ett frustande ljud i skogen och han fråga mig om det var ja som lade ut snuset.
  men det hade ja ju inte gjort 🙂 så det var förmodligen björnen som var på språng strax före oss !
  nu mera så ser ja knappt inte ens en hare (höll ja på att säga ) i skogen då ja är ut på mina turer, men det kanske är destomera djur som ser på mig i smyg i stället 🙂
  nej drömmen än är att få träffa på ett lo å varg…….. ja inte träffa på kanske men att få se på håll genom objektivet.
  lo har ja sett en gång men ifrån bilen under färd och utan kamera så klart och varg såg frugan min här i höstas också ifrån bilen och under färd, den blev senare samma natt eller tidig morgon på körd tyvärr efter samma väg sträcka och det var förmodligen samma varg som hon såg några timmar tidigare.
  Hon sa till mig i mobilen (ja jobba natt ) det var ett ståtligt å mäktigt djur och vad stor den var sa hon !

  •  

   Jo, ett riktigt trevligt möte som varade i en kvart ungefär. Skrämde upp den ur en myrstack när jag kom körandes. Hade tur att den bara sprang in i ett skogsbryn och lade sej med full uppsikt över myrstacken. Dom brukar bete sej så där när dom blir störda vid maten. Jag brukar säga att har du sett en björn i skogen så är det tio som sett dej och med full koll på vad du gör ända tills du gått ur björnens intresseområde.
   Tack Micke 🙂

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield