Aug 012013
 

För att se vackra solnedgångar så bor jag lite fel i min sydsluttning med lummig grönska åt alla väderstreck utom åt söder. Dessutom så bor jag i det nordvästra hörnet av Orsasjön, den vackra sidan som alla tittar mot och mitt i motivet s.a.s., med berg i norr, öster och några i väster 🙂 Därför ser jag själv alltså inte mycket av härligheten eller kvällarnas vackra skådespel vid solnedgångar utan måste åka över till Orsabergen mellan Orsa och Mora för att se allt det vackra…

Gjorde de i går kväll och visst fick jag se lite dramatik även om det nog kunde vara vackrare med färre skymmande moln?..

-

Canon EOS 5D Mark III (17mm, f/8, 1/30 sec, ISO160)

-

Canon EOS 5D Mark III (40mm, f/8, 1/100 sec, ISO100)

-

Canon EOS 5D Mark III (17mm, f/8, 1/100 sec, ISO100)

Framkallningsrecept i grova drag: Exponerat efter högdagrar och därefter graderat gråfilter, lyfta skuggor, justerad vitbalans, höjd färgmättnad, klarhet och lite finputs av råfilen i Capture One… Se mer om detta… (Bilderna ovan har fått en lite ljusare framkallning)

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield