Apr 152013
 

Söndagens besök i Gysinge vid Dalälvens nedre lopp blev en trevlig utflykt. Gick upp redan strax före kl 6 på morgonen och åt en lätt frukost, kokade i en kaffetermos samt packade kameraryggan med de jag tyckte jag behövde ta med mej. Åkte hemifrån vid halvsju och efter en lugn och fin resa på ca 19 mil så var jag framme vid forsarna i Gysinge i halv tio-tiden. Helt ensam var där jag oxå och fick gott om tid att både fika i det vackra vädret och reka några motiv i lugn och ro innan nästa biofoting dök upp.

Det var inte speciellt mycket vatten i älven så isarna låg mestadels upphängda på stenarna i forsarna och gjorde sej vackra. I luften visade två fiskgjusar upp sej och en havsörn flög över på sin väg ner mot havet skulle jag tro…

Några bilder på hängande isar till att börja med…

Hajgap

Hajgap

Skärm

Skärm

Gloria

Gloria

Baskerplatå

Baskerplatå

Isplatå

Isplatå

Droppis

Droppis

Vingis

Vingis

Svävis

Svävis

Mer bilder på fiskgjuse kommer i nästa blogg. Fiskgjusarna visade generöst upp sej med många bilder som följd men havsörnen bra drog rakt över broarna neröver älven så den blev det inte så många bilder på….

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield