Feb 112013
 

Den senaste två helgerna har varit rätt så intensiva på skogarna i nordvästra Dalarna med ett par trevliga kompisgäng med lite olika intressen och vardagarna mellan har mest handlat om jobb. Den gångna helgen, eller torsdag kväll till söndag eftermiddag, tillbringades i en skogskoja på älvdalsskogen tillsammans med ett dussintal trevliga kompisar för fin avkoppling och trevliga utflykter på dagar och kvällar. Här kommer några bilder från senaste helgen på hur fint man får ha det ute i vinterns snö, solsken och kyla…

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home

  6 Responses to “I glada vänners lag…”

 1.  

  Va, har ni snö, där uppe på skogen? 😉

 2.  

  Det är umgänge när den är som absolut bäst!
  Fina bilder Leif! =)
  Ha en riktigt fin helg och ta väl hand om dig!
  Bästa hälsningar
  Heléne

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield