Aug 272012
 

På lördagskvällen tog jag bilen och drog från Geddtjenn över skogarna till några grannar, på mils avstånd,  för att hälsa på och för att samtidigt kanske få se nåt vilt i naturen. Stugsafarin gick väl ungefär lika bra som älgsafarin då det faktiskt var några grannar hemma i en av de två stugorna jag tittade till. Vilda djur var det heller inte speciellt gott om även om jag fick se sex älgar vara fem fastnade på bild. Den sista jag fick fast blev dock bara till en aning då mörkret jagt sej ordentligt över skogarna med bara en halv måne som spred lite ledljus, där den var på väg upp över grantopparna.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Aningen...

Aningen…

-

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

  2 Responses to “Älg- och stugsafari i storskogarna…”

  1.  

    Snyggt!

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield