May 142012
 

Tidigt i morse kom jag hem efter en fem dagars luffartripp i västerled.  Tyvärr så var inte vädret det bästa utan det handlade nästan bara om regn och blåst alla dagar utom lördag kväll och natt samt hela söndagen. Fotograferandet fick naturligtvis lida men resans egentliga syfte handlade om en födelsedagsfest utomhus i Mölnlycke på Blåbärskullen just lördag kväll och natt. Perfekt väder för utomhusgrillning av god mat att avnjutas med goda drycker och dans fram på småtimmarna i friskt väder –  de var visst bara +2 grader varmt under natten…

Apropå dans så hittade jag i.v.f. det här vackert dansande sångsvansparet i regnvädret på torsdag em på en åker nånstans mellan Vänern och Vättern…

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Mer från resans övriga dagar kommer efter hand. Dock ej något festen för då fick kameran stanna “hemma” i Anneberg hos mitt trevliga värdpar, som jag blev fint omhändertagen av i två dygn. De andra två nätterna bodde jag på vandrarhem vid Kinnekulle – trevligt de oxå med diverse utflykter i det katolska Sverige 🙂

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield