Apr 152012
 

Det blev inte bara skotercross för mej under påskhelgen i Tännäs/Funäsdalen utan jag passade oxå på att göra några utflykter i Härjedalens vackra natur. Här kommer några bilder tagna längs Tännån upp mot Östersjön. Längs vägen mellan  Särna och Tännäs. På vägen mot Rogens naturreservat, som jag besökte ett par helger före påsk fast då vid Grövelsjön/Hävlingen. Jag hann även med en sväng upp på Kölen mellan Funäsdalen och Mittådalen…

Snösparvar längs vägen till Östersjön, Tännåns källsjö

Snösparvar längs vägen till Östersjön, Tännåns källsjö

-

-

Östersjön

Östersjön

Här hade den där någon glömt stänga dörren :-))

Här hade den där någon glömt stänga dörren :-))

Sångsvanar i Tännån

Sångsvanar i Tännån

-

Bratteriet, skulle jag tro

Bratteriet, skulle jag tro

Högvålen mellan Särna och Tännäs. Sveriges högst belägna by, 830 m.ö.h.

Högvålen mellan Särna och Tännäs. Sveriges högst belägna by, 830 m.ö.h.

Sevärd tall strax norr om Brändåsens sameby

Sevärd tall strax norr om Brändåsens sameby

-

Stor-Axhögen, skulle jag tro

Stor-Axhögen, skulle jag tro

En mas sa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...