Feb 142012
 

Rally Sweden 2010, Hagfors Arena. Ja, vem var det som hoppade högst i Värmullbacken, Hagfors egna slalombacke, på sista specialsträckan i årets Rally Sweden?.. Här kommer tre friskusar som drog på ordentligt över det konstgjorda hoppet i backen i tur och ordning: Patrik Sandell Sverige, Sebastian Loeb Frankrike och Petter Solberg Norge…

Patrik Sandell

Patrik Sandell

-

-

Sebastian Loeb

Sebastian Loeb

-

-

Petter Solberg

Petter Solberg

-

I kurvan strax efter hoppet drev det snö och grus riltigt våldsamt ibland..

I kurvan strax efter hoppet drev det snö och grus riltigt våldsamt ibland..

Det blev nog “dött hopp” mellan Sandell och Loeb och delad tredjeplats mellan P Solberg och Latvala, se förra bloggen. Vem som hoppade längst fick vi aldrig veta… Sebastian Loeb var dock snabbast på sista sträckan men det hjälpte inte honom till en bättre slutplacering då han i börjav av rallyt körde av och fastnade vid sidan av vägen ett par minuter.

En mas sa… 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home

  2 Responses to “Höghoppare i Hagfors..”

  1.  

    Snyggt fotat Leif, klockrena bilder 🙂
    mvh micke

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield