Jan 312012
 

Jag kan inte säga att jag var speciellt morgonpigg på söndag morgon och tack och lov så sjöng inte rumskompisen, tillika tierptenoren, Gyllne Morgon då han vaknade  som han gjorde för full hals på lördag morgon. De var lyckligtvis sovmorgon som gällde för oss båda även om jag var t.o.m. före han till frukosten på Herrgården.

På väg till frukosten såg jag däremot några tjejer som var väldigt morgonpigga med full fart på kamerorna i mörkret vid broarna. Jo det fanns en strimma av sol lågt i sydost så jag tror de hittade ett och annat vackert motiv 🙂

Efter frukost så tog jag bilen och åkte över norrlandsgränsen, som går längs älven vid Gysinge, för att parkera på Svealands fastland och invänta solen, som var på väg upp över den tunna molnstrimman och trädtopparna söder. Parkerade bilen och gick tillbaka över den södra bron och hittade en bra plats på en liten holme. Riggade upp stativet och kameran och väntade med en kopp kaffe på att de första solstrålarna skulle landa i älvfåran…och en Gyllne Morgon 🙂

-

-

-

-

-

-

-

Ett par smycken och lite annat smått och gott blev det där i Dalälva på morgonkvisten…

En mas sa… 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

  2 Responses to “Gyllne Morgon i Gysinge”

  1.  

    En strimma ljus gör skillnad!
    Värd att vänta på!

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield