Jul 292011
 

Här om dan så ringde Claes Wåhlin från Orsa och undrade om jag hade nåt speciellt för mej. Nä, sa jag och undrade om han var fikasugen. Nä, sa han och frågade om vi skulle åka upp till Näsberg en sväng då han aldrig varit dit och jag hade lovat han att följa han upp till fäboden nångång. Ja visst sa jag så han tog  bilen från Utsiktsbyn och kom över till min sida av Orsasjön, motivsidan alltså 😉

 Under tiden han var på väg så kom jag på att jag hade väldigt dåligt med sommarbilder från Näsberg så det passade ju perfekt och slå två flugor på smällen.

Och mycke fota blev det i lagom mulet väder och i lite regnfuktig fäbodmiljö… 🙂

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

De blir många bilder det här…

Hmm… I går kväll ringde en kompis från grannbyn och undrade om jag hade nåt speciellt för mej. Nä, sa jag och undrade om de var nåt på gång. Ja visst sa han och undrade om jag ville hänga med till Boggberget på dans till Lasse Stefanz. Ja visst sa jag och sen drog vi till Evertsberg och Boggberget för en afton med dans med trevliga kullor bland trevliga älvdalingar.

Nu blev det bara en dans för mej men det spelade ingen större roll för de var med min första fjälla och kärlek. Resten av kvällen satt vi i fiket och pratade gamla minnen och framtider. Hon har många fina planer för framtiden och kommer säkert att synas i media inom nåt år. Jag siktar mer åt andra hållet och lite “luffaraktigt” liv s.a.s. och hon tyckte mycket riktigt att jag lever och levt ett väldigt ostrukturerat liv i jämförelse hur hon lever och levt 🙂

Därigenom kom vi oxå på hur olika vi utvecklats genom livet. Hon har blivit en inbiten stockholmska och jag har valt bort “karriärlivet” och “blivit” en inbiten mas. Ingen av oss kan heller tänka sej att byta livsmiljö helt och hållet. Vi båda trivs däremot väldigt bra med korta besök i hemorten respektive storstaden.

Det ska bli spännande att se hur det går för henne och jag hoppas ju verkligen att hon  lyckas med sin affärsidé 🙂

Några fler bilder från Näsberg igen… (Kameran fick inte följa med till Boggberget)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Annars så jag har utvecklat och förenklat mitt arbetsflöde med mina fotografier under “semesterdagarna”. Nu mer så går allt snabbt och smidigt med framkallningar i Capture One  – batchkonverteringar, utskriftrutiner, hemsideexport m.m. och allt på webben sköts med massuppladdning via FTP. T.o.m. denna blogg som hamnar på fyra olika sajter med några enkla knapptryckningar.

Jag har även skaffat mej en ny skärm med allt vad de innebär av inställningar och kalibrering. Lite struligt ibland att få till det men i strulet ligger ju även möjligheterna. Detta är första bloggen med ny skärm förresten  🙂

Hmm… Jo, jag är nog liiite strukturerad ändå. Inte på det “normala” sättet kanske utan mer efter eget huvud eller kan det t.o.m. vara så att jag bara följer min stjärna?.. Jo, kanske de?..men kul är de!..

En massa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield