Jul 242011
 

Ösregn på morgon, ösregn på kvällen , ösregn varenda dag…
Det svenska semestervädret i korthet…

Det regnar i mitt hjärta…
Ofattbart de som hänt i Norge…

Vädret kan man inte göra så mycket åt för de är naturligt. Om vi människor kan påverka klimat och miljö så får vi de väder vi förtjänar då naturen vill ställa till rätta igen.

Vilsna människors behov av klara sanningar och enfaldiga ledare kan nog bara mötas med mångfaldiga öppenheter… Vi ska inte säga “Stopp! Vi älskar olika!” för det är ett dubbelt budskap. Vi ska säga “Välkommen! Vi älskar olika! Vi ska välkomna alla vilsna och dess enfaldiga ledare in i en mångfaldig öppenhet och vi, du och jag, ska vara öppna, ta till oss det okända och tillsammans resonera om de med öppna och vänliga sinnen.

På ett lite mer personligt plan så lade startmotorn i bilen av lagom till semestertiderna. Djävla skit var min första tanke men så tänkte jag om. Varför inte vara billös en semester och strunta i att luffa runt i ett vansinnigt fullpackat semesterland.

Så blev det, så är det och så blir det ett par veckor till. Väldigt skönt och väldigt avkopplande. Vaknar varje morgon, förmiddag, eftermiddag eller kväll, beroende på när jag råkade somna, till något nytt och okänt och de blir som de blir tills jag somnar igen…

Alla regnväder har gjort att det blivit mycket om bildlek men kameran har mest fått ligga orörd.

Det händer dock att jag rullar igång bilen, där den står i nerförsbacken, och tar mej nån sväng ibland. Men ska jag stänga av den så måste jag parkera i någon nerförsbacke.

Min semesterbildskörd hittils 🙂

-

-

-

-

-

-

“Sommartider, jag känner det är någonting på gång…”

En massa  gott hopp om en bättre värld, trots allt, hoppas jag…

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield