Mar 282011
 

Albert Watson ställer som bekant ut bilder på Fotografiska i Stockholm. I lördags gjorde jag ett besök där och fastnade för dessa tre bilder, som jag tycker på ett bra sätt visar den moderna kvinnans fångenskap i den gamla sagan och de moderna klichéerna…

Törnros

Törnros

 Jag tror de gör ont…

(“Törnros” är min tanke för bilderna handlar om korsfästelse och vad Albert Watson hade för tanke med dom vet jag inte – kanske ungefär samma?…)

En massa…
(på luffen)

En kvinna ska uppvaktas, tas och ges nån chokladbit då och då. Om inte, så springer hon för “kärleken”. Mannen ska, om så, låta henne springa för att inte bli en slav under hennes sköte. Däri ligger kvinnans fångenskap och stora “sorg”…
😉

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...