Dec 212010
 

Nu är det som mörkast samtidigt som det är som mest jobb och mitt uppe i alltihop så är det jul på gång. Lägger man sedan en ny dator på de så får ju kamerorna mest sova den sömn som jag skulle behöva…

I går mitt på dagen så slängde jag i.v.f. ut ett gammalt smörpaket, som jag hittade i kylen, och ni må tro att det blev fart…på skatorna :-))

-

-

-

-

-

-

-

-

Sams till sist...

Sams till sist...

...och t.o.m. ett halvdussin :-)

...och t.o.m. ett halvdussin 🙂

En blåmes och en gråsiska undrade nog vad som stod på...

En blåmes och en gråsiska undrade nog vad som stod på...

-

-

God Jul och Gott Nytt År!.. Kvittrade den till sist :-)

God Jul och Gott Nytt År!.. Kvittrade den till sist 🙂

Dito!.. hälsade jag… och naturligtvis!

En riktig God Jul och ett lika Gott Nytt år till Er alla!

Bildbehandlings- och bloggpremiärem med nya lappen gick ju riktigt bra trots 64-bitars Windows 7 och en massa program som fixats in, både gamla för Windows 95 och helt nyhemtagna 64-bitars versioner gick att få igång.

Det är bara en drivrutin till min storformatsskrivare som inte finns i 64-bitars version så den kommer inte att fungera med 64-bitars Windows. Allt annat funkar dock utmärkt och när jag ska skriva ut A1-ritningar eller bilder så får det bli från den gamla datorn…

Nu är det bara lite finputs på installationerna kvar, med lappen i knäna och fötterna på soffbordet 🙂

En massa 🙂

                                   
security code
Slutför beställningen

Top of page - Home


Related posts...

 Leave a Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield